Hoofdgerechten

  • Vis
  • €27
    Hele Tarbot (Noordzee)- zeekraal pesto
    gegrilde pastinaak
  • €26.5
    Snoekbaars filet (Ijselmeer)- paddenstoelen
    spinazie- krokante inktvis – paling schuim
  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €19.5
    Risotto wisselend  ( naar gelang seizoen)
  • €24

    Tarte tatin van rode kool-feta creme
    Tahin appel saus- rode kool- appel

  • €24.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €27

    Gegrilde Diamanthaas – tarte tatin van witlof
    gestoofde witte kool – Rozemarijnjus 

  • €26.5

    Gebakken Gildehoen filet & rouleau van gevogeltegestoomde schorseneren- spruitjes- truffel roomsaus (gildehoen is scharrelkip-puur en antibiotica vrij) 

  • €25

    Gestoofde varkenswangen– knolselderij creme spinazie- cranberry jus

  • Streekgerecht okt tm maart
    20
    eenpans gerecht , deze maand hachee met stamppot rode kool
  • week idee
    een wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of  visser ons brengt
  • Dagprijs
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 3.5)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.75
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €16.50
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet