Hoofdgerechten
- Vis
- €27Hele Tarbot (Noordzee)- zeekraal pesto
gegrilde pastinaak
- €26.5Snoekbaars filet (Ijselmeer)- paddenstoelen
spinazie- krokante inktvis – paling schuim
- €21.50
- DagprijsVisgedachten
- Vegetarisch
- €19.5Risotto wisselend ( naar gelang seizoen)
- €24
Tarte tatin van rode kool-feta creme
Tahin appel saus- rode kool- appel - €24.5
Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten
- Vlees
- €27
Gegrilde Diamanthaas – tarte tatin van witlof
gestoofde witte kool – Rozemarijnjus - €26.5
Gebakken Gildehoen filet & rouleau van gevogeltegestoomde schorseneren- spruitjes- truffel roomsaus (gildehoen is scharrelkip-puur en antibiotica vrij)
- €25
Gestoofde varkenswangen– knolselderij creme spinazie- cranberry jus
- Streekgerecht okt tm maart20eenpans gerecht , deze maand hachee met stamppot rode kool
- week ideeeen wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of visser ons brengt
- Dagprijs
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente van de Hoarnestreek(friet 3.5)
- KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
- €6.75Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
- €9.-frikandel of vissticks met friet en appelmoes
- €7,50
- €16.50hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet